Coaching Veerkracht logo

Heel bewust jezelf

Ik heb op mijn twintigste een boek geschreven. Het boek heet ‘Heel bewust jezelf’ en het is geschreven omdat er in deze tijd veel vraag is naar erkenning in het perspectief van hooggevoeligheid.

Het boek 'Heel bewust jezelf' door Veerle WagenaarOok zie ik dat veel mensen zoekende zijn naar hun werkelijke kern in dit bewustzijn van het menselijk perspectief. In dit boek beschrijf ik hoe je dicht bij jezelf kunt blijven. Als wij keuzes maken vanuit onze werkelijke kern, dan zal ons leven veel gemakkelijker verlopen. Wanneer jij je bewust wilt worden van jezelf, dan helpt dit boek om daarvoor de nodige stappen te nemen en die te zien zoals ze zijn. Ik heb het boek in kleine hoofdstukken verdeeld en makkelijk leesbaar gemaakt, zodat het voor iedereen toegankelijk is, jong en oud.

Wij creëren zelf het geluksgevoel dat ons werkelijk naar de kern leidt. Het leven is mooi, maar wij moeten zelf de slingers ophangen. In het boek bespreek ik verschillende onderwerpen die in het dagelijks leven voorkomen, zoals het innerlijk kind, de wet van de aantrekkingskracht, hoogsensitiviteit, patronen, spiegelen en jezelf helen. Ik heb dit boek geschreven vanuit mijn eigen ervaringen en bewustwordingsmomenten. Ik heb daarnaast een breed perspectief gesteld op de visie van het leven, zodat jij je eigen invulling kunt creëren.

Het boek is te bestellen via Bol.com of je kunt het rechtstreeks bij mij bestellen. Stuur in dat geval een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De prijs van het boek is €14,95 excl. verzendkosten.

Fragmenten uit het boek ‘Heel bewust jezelf’.

Heel bewust in… leven

Het leven op dit moment en het voor jezelf kiezen wordt steeds lastiger, omdat andere mensen druk op je uitoefenen en je in het ‘normale’ plaatje moet passen. Leven houdt in dat je in het hier en nu leeft en je eigen weg volgt. Is dat gemakkelijk? Nee, wij worden constant uitgenodigd naar onszelf te kijken. Elke keer horen wij andermans meningen die ons beïnvloeden: ‘moet ik het nog wel doen?’ of ‘wat zou jij ervan denken?’ Deze mensen zien uiteindelijk niet wat onze toekomst op ons pad brengt als wij ons intuïtief kompas volgen. Misschien denken zij het te weten, maar enkel en alleen jij weet het als je op het eindpunt bent aangekomen.
Elk mens op deze wereld wordt uitgenodigd om dit pad te bewandelen. Alleen het pad bewandelen is al een hele kunst, omdat de vooroordelen en oordelen van andere mensen al naar ons toegewaaid worden. Maar wat heb je te verliezen? Jij bent uiteindelijk de enige van je eigen creatie van leven. Wacht niet tot het juiste moment er is. Elke dag heb jij weer een kans om op het pad te wandelen dat voor jou is weggelegd. Als andere mensen er wat van zeggen is dat vanuit hun perspectief, zij weten niet wat er voor jou te wachten staat. Jij enkel ziet alleen het licht. Iedereen moet het zelf doen. Wanneer begin jij om de creatie te zijn van je eigen leven?

Ik wil graag betekenis geven aan deze maatschappij. Ik wil voor mensen een inspiratiebron zijn en hen laten weten dat ze niet eenzaam en/of alleen hoeven te zijn. Juist de verbintenis ligt binnen ons handbereik en door middel van dit boek wil ik laten zien dat je op verschillende manieren de verbintenis kunt leggen door de verschillende wegen en mogelijkheden die er op dit moment zijn. Juist door dit boek te schrijven kreeg ik zelf volledig de erkenning dat ik er mag zijn zoals ik ben, datgene wil ik ook aan jou vertellen: Je mag er helemaal zijn en jezelf volledig accepteren zoals je bent, alles is oké in liefde! Ik hoop, beste lezer, dat jij je na het lezen van dit boek net zo verrijkt voelt als ik. Jij bent de enige creatie van jouw leven. Is dat gemakkelijk? Nee, maar het is een geweldige kans om te groeien en je elke keer bewust te worden van jouw eigen werkelijkheden.

Jij, enkel en alleen jij, kunt vanuit jouw eigen werkelijkheid leven.

↑ Top